Прес-релізи

Прес-релізи

2019-02-14

«Лідер року 2018»

За підсумками комплексного рейтингового аналізу Національного бізнес-рейтингу України, керуюча компанія Холдингу зайняла лідируючі позиції серед суб'єктів господарювання України та,  зокрема, серед компаній м. Києва у номінації «Платоспроможність». ТОВ «ІНТЕРФОМ-КОНСАЛТИНГ» продемонструвало високі результати серед підприємств України у своїй галузі. На основі показників організації нам присвоєно авторитетне звання «Лідер року 2018». Це ще раз підтверджує , що ми примножуємо свої досягнення та продовжуємо розвиватися завдяки влучній стратегії розвитку та ефективній роботі команди. Такі високі нагороди є спільним здобутком усього колективу підприємства, тож вітаємо кожного працівника «ІНТЕРФОМ-КОНСАЛТИНГ» та дякуємо за наполегливу й ефективну роботу. Це звання також відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу та значний внесок в економічний розвиток країни. Урочиста церемонія нагородження бізнес-лідерів відбудеться 22 серпня 2019 року у Торгово-промисловій палаті України.