Прес-релізи

Прес-релізи

2019-05-15

Новинки в рядах ППУ

Інтерфом Холдинг з радістю презентує 2 нові технологічні марки ППУ HIGHFOAM® SAFE і HIGHFOAM® SENSE.

HIGHFOAM® SAFE - негорюча марка високо-комфортних пен типу HR створена спеціально для транспортної галузі, зокрема для залізниці. Нова марка HIGHFOAM® SAFE успішно пройшла всі необхідні тестування, які документально підтверджені Науково-Дослідницьким Центром «Пожежна Безпека» Укр НДІЦЗ (Український Національний Університет Громадянської Захисту).

HIGHFOAM® SENSE - уособлює собою нове покоління високоеластичних пінополіуретанів - неймовірно комфортні, надійні та довговічні.

На відміну від стандартних пін HR, інноваційна HIGHFOAM® SENSE виготовляється за новітньою прогресивною технологією із застосуванням спеціальних високомолекулярних етіленоксідних поліолів. Унікальна рецептура дозволила відтворити в HIGHFOAM® SENSE найкращі характеристики пін HR та особливі властивості делікатних пін HS. Завдяки цьому, HIGHFOAM® SENSE має приємну шовковисту  поверхню, має набагато довший термін експлуатації, стійкість до деформацій в умовах підвищеної вологості та, що найцінніше, - це саме той HR, який можна стискати без шкоди якості.

Більш детальну інформацію про нові марки можна дізнатися у менеджерів ТД АСАТ.